Mjet shperthyes1 560x374 - Gjendet një mjet i dyshimtë në varrezat e fshatit në Ferizaj

Policia e Kosovës raporton se dje në varrezat e fshatit në Ferizaj është gjetur një mjet i dyshimtë.

Sipas policisë një person derisa ka qenë duke i pastruar varrezat e fshatit ka hasur në një mjet të dyshimtë.

Me këtë rasr policia e ka siguruar vendin e ngjarjes derisa aty kanë dalë njësitë për deminim të FSK-së dhe KFOR-it amerikan që e kanë tërhequr mjetin në mënyrë të sigurt.