w 12 560x416 - Isufi: Shtimja, Kaqaniku, Hani i Elezit e Ferizaj të mobilizuar për fitoren e AAK-së

Kandidati për deputet nga Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës, Ahmet Isufi, theksoi se në Shtime, Kaqanik, Han të Elezit e Ferizaj ka parë një mobilizim të jashtëzakonshëm të qytetarëve të cilët kanë treguar se janë për fitoren e AAK-së në zgjedhjet e 14 shkurtit.

Isufi theksoi se qytetarët janë duke besuar në sloganin Forca e Kosovës, dhe përkrahja po vazhdon të jetë e frytshme.

Njoftimi i plotë:

Shtimje, Kaqanik, Han i Elezit e Ferizaj

Të gjithë të mobilizuar për 14 shkurt, kur Aleanca do të tregojë se është Forca e Kosovēs.

Fitore!

147163407 4289356164415120 896063390319488687 n - Isufi: Shtimja, Kaqaniku, Hani i Elezit e Ferizaj të mobilizuar për fitoren e AAK-së

147333937 4289355981081805 3375982247187339924 n - Isufi: Shtimja, Kaqaniku, Hani i Elezit e Ferizaj të mobilizuar për fitoren e AAK-së

146890637 4289345957749474 3458773174008072438 n - Isufi: Shtimja, Kaqaniku, Hani i Elezit e Ferizaj të mobilizuar për fitoren e AAK-së