ryryryr 560x416 - KEDS-i njofton për ndërprerjen e rrymës në Ferizaj dhe fshatra

Ferizaj

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 11.06.2018 në TS 35/10 KV Kaqanik do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Kaqanik i Vjeter (Kodi: 40043007) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Doganaj, Duraj, Kaçanik i Vjetër, Stagovë, Begracë dhe Elezaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i trafostacionit te ri.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 12.06.2018 në TS 35/10 KV Kaqanik do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Pylltaria (Kodi: 40043004) prej orës 08:00 deri në ora 08:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Kërbliq, Leskovicë, Drenusha, Rakoci, Sanatoria, Llanishta, Gjurgjedelli, Runjeva, Hekurudha, Kisi, Lagjja e re.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrim i izolatorëve dhe shtrëngim i papuçeve.

2.

Më 12.06.2018 në TS 35/10 KV Kaqanik do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Fshatrat Voskopoja (Kodi: 40043001) prej orës 10:00 deri në ora 11:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Voskopoja,Trupaj,Trimor, Bicaj (Biqevc), Pallosh (Biqevc), Nikaj, Tushaj – Soponica, Malsi (Malzez), Vatë, Nikaj dhe biznise private.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjes rele.

3.

Më 12.06.2018 në TS 35/10 KV Kaçanik do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Bobi (Kodi: 40043002) prej orës 11:30 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bobi, Ivaja, Kotlina, Laqi, Bushi, Pusteniku dhe Strazha.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjes rele.

4.

Më 12.06.2018 në TS 35/10 KV Kaçanik do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Drejtimi 630 (Kodi: 40043003) prej orës 13:00 deri në ora 14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja Dushkaja, Stacioni  Hekurudhor, Stacioni i Autobusëve, Sheshi Ismajl Raka qendër, P-8.

Përmbajtjet që i merr Ferizaj24 nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.
Ferizaj24 botohet në www.ferizaj24.info dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.