w 13 560x416 - KEDS njofton për ndërprerje të rrymës në këto zona

KEDS ka njoftuar për punime në rrjet, si rrjedhojë e të cilave do të ketë ndërprerje të rrymës.

Me anë të një komunikate për media, KEDS ka bërë të ditur vendet dhe kohën ku do ketë ndërprerje.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet:

23.03.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

TS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Matiçani 2 me kod: 19000041005 prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Një pjesë e rrugës Muhrem Fejza, Arif Rama.

Arsyeja: Punime në rrjetin e tensionit të ulët.

24.03.2021

Punime në projekte investive

Ferizaj

1.

Në NS 35/10kV Ferizaj I do të ndërprehet:

Në Stabiliment të NS Kino prej orës 09:00 deri 21:00 – pa tension mbesin:

NS 10/0.4kV Hekurudha (Kodi: 40040004006)

NS 10/0.4kV Bolreo (Kodi: 40040004173)

NS 10/0.4kV TS ” Ndërtesa ” (Isa Elezi) te Stadioni (Kodi: 40040004029)

NS 10/0.4kV TS ” Z.Hajdini ” (Blind te Ura) (Kodi: 40040004023)

NS 10/0.4kV ” COM NET ” SH.P.K. (Kodi: 40040004205)

NS 10/0.4kV TS ” Syri ”. (Kodi: 40040004003)

NS 10/0.4kV TS ” Stadioni ” (MBTS). (Kodi: 40040004024)

NS 10/0.4kV TS Ndërtesa ”Inxhinjeringu”, rr.12 Qershori . (Kodi: 40040004034)

NS 10/0.4kV TS Ndërtesa 12 Qershori (Kodi: 40040004200)

NS 10/0.4kV (Kodi: 40040004211)

NS 10/0.4kV TS Goga (Kodi: 40040004004)

Vendet: rr.12.Qershori (një pjesë), rr.Dëshmorët e Kombit (një pjesë), rr.Skënderbeu dhe rr.Sejdi Sejdiu.

Arsyeja: Energjizimi e kabllove të reja.

24.03.2021

Punime nga palët e treta

Mitrovicë

1.

NS 35/10 kV Shupkovci do të ndërprehet:

LP 10kV Kçiqi me kod: 70000102 prej orës 11:00 deri 15:00

Vendet: fshatrat: Cërnusha (një pjesë), Shupkovcë, Kçiq, Kçiq i Madh, Kçiq i Vogël, Rekë (një pjesë), Shupkovcë, Smrekovicë dhe Zasellë.

Arsyeja: Ngritja e shtyllës dhe montimi i konzollës sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Prishtinë

1.

NS 35/10 kV Prishtina 1 (Fushë-Kosova) do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Petrit Deshishku kod: 10012181136 prej orës 09:00 deri 13:00

Vendet: Një pjesë e rrugës Nënë Tereza dhe bizneset afër rrugës kryesore.

Arsyeja: Ndërrim i panelit të tensionit të ulët sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

Ju lutemi, na dërgoni linkun e publikimit të njoftimeve në portalin tuaj.