w 40 560x416 - Kjo është lista e kandidatëve për deputetë të PDK-së nga Ferizaj!

Subjektet politike në vend kanë nisur përpilimin e listave për kandidatët që do të garojnë për deputetët të Kuvendit të Kosovës.

Media ka mësuar listën e Partisë Demokratike të Kosovës për qytetin e Ferizajt.

“Elmi Reçica, Bajrush Xhemaili, Gazmend Bytyçi, Mexhide Topalli- Mjaku, Ilir Orllati, Arian Imeri, Lulzim Abazi dhe Luan Jahiri.

PDK-ja e Ferizajt renditet si e dyta në qytetin e saj, pas Vetëvendosjes.

Ndryshe, zgjedhjet pritet të mbahen me 14 shkurt.