kur hena del shfaqje qe prezanton realitetin kosovar - “Kur hëna del” shfaqje që prezanton realitetin kosovar!
kur hena del shfaqje qe prezanton realitetin kosovar - “Kur hëna del” shfaqje që prezanton realitetin kosovar!

Premiera te hënën me një tetor,  në teatrin e Ferizajt!

Premiera te hënën me një tetor,  në teatrin e Ferizajt!

Të hënën me datën  një tetor në teatrin “Adriana Abdullahu” të qytetit të Ferizaj do të jepet premiera e shfaqjes “ Kur hëna del” një shfaqje e cila prezanton realitetin ne te cilin sot jetojmë. Me tekst te shkrimtarit Ag Apollonit dhe me regji te Ben Apollonit shfaqja tashmë ka marrë formën e saj. Kolegeja Edona Demiqi-Haxhiu ishte ne njërën prej ditëve kur ekipi po bënte provat dhe nga atje na sjellë pjesë të kësaj shfaqje por edhe emocione te cilat akroter kanë përçuar tek ajo./21Media