leshimi me kostum nga mali i thepisur qe njihet si atraksioni fatal video 560x416 - Lëshimi me kostum nga mali i thepisur që njihet si ‘atraksioni fatal’ (Video)
leshimi me kostum nga mali i thepisur qe njihet si atraksioni fatal video - Lëshimi me kostum nga mali i thepisur që njihet si ‘atraksioni fatal’ (Video)

Steve Shipman është lëshuar me kostum nga një mal i lart në Zvicër, që një njihet si ‘atraksion fatal’ për shkak të terrenit të thepisur dhe të papërshtatshëm.

Para se të kërcente prej 1,645 metrave, ai rregulloi kamerën që të merrte pamjet e peizazhit të mahnitshëm të atij regjioni, transmeton Telegrafi.

Lëvizjet me shkathtësi në ajër, pak metra mbi gurë dhe pemë i ndihmuan që të shpëtoi me sukses dhe të hapte parashutën, për të rënë në këmbët e veta.

Mirëpo, njëjtë nuk kanë kaluar edhe sportistë tjerë të kësaj disipline, që janë lënduar rëndë gjatë lëshimi, për pasojë edhe mali e ka marrë emrin e tillë. /Telegrafi/

[embedded content]