01 4 e1537086256919 - Në Spitalin e Përgjithshëm në Ferizaj mungojnë aparaturat e nevojshme (VIDEO)

Në Spitalin e Përgjithshëm në Ferizaj veç hapsirës së ngushte me mjaftë vështirësi po zhivllohet puna edhe per mungesën e aparaturave moderne.

Drejtori i këtij spitali dr.Jeton Zeqiri pohon se janë keq në mungesë të autoambulancave në rend të parë por edhe me paisjet që ju duhen në repartin e ortopedisë dhe të kirurgjisë, për më shumë ndiqeni videon…