urtan 360x3301 - Nesër në Ferizaj do të nderohet dëshmori i kombit Uran Tinova në përvjetorin e rënies heroike të tij

Organizata e Veteranëve të Luftës së UÇK-së – dega Ferizaj fton për homazhe. “

Të nderuar bashkëqytetarë, familjarë të Dëshmorëve të Kombit, Invalidë dhe Veteranë të UÇK-së, në ditën e rënies heroike të Dëshmorit të Kombit – Uran Tinova, ftoheni me datë: 22.10.2018, ora 10:00, në homazhe në Varrezat e Dëshmorëve të Kombit të UÇK-së në Ferizaj. Ardhja juaj nderon gjakun, veprën dhe sakrificën e dëshmorëve për liri.

Lavdi jetës dhe veprës së Dëshmorëve! Sinqerisht, OVL-UÇK – dega Ferizaj!”, thuhet në njoftim.