auto 47067082 2012646872145442 5751222339060629504 o15441640201 560x416 - Ngricat, temperatura minus 2 sot në zonat e ulëta

Moti do të mbetet i ftohtë me kthjellime dhe prani të mjegullës në Verilindje dhe Juglindje.

Era do të jetë me drejtim Veri (NW) me shpejtësi 8 m/sek në bregdet. Valëzimi do të jetë i forcës 3 me lartësi vale 0,5 deri në 1,0 metër në det të hapur.

emperaturat min dhe max:
Zonat malore -7/8°C
Zonat e ulëta -2/14°C
Zonat bregdetare 2/15°C