gjergji 14112478701 560x347 - Një kosovar në Gjermani e pagëzon djalin Gjergj Kastrioti

Kastriot Thaçi nga Xerxa por me banim në Gjermani, ka pagëzuar djalin e tij të lindur në Gjermani me emrin Gjergj Kastriot.

Ky mbase është një ndër emrat e parë ndër shqiptarë që dikush i lë emrin djalit të tij “Gjergj Kasatriot”.

Lajmin me foton dhe emrin e djalit, Kastrioti ka kërkuar që t’ia publikoi publicisti Fahri Xharra.

Më poshtë mund të shihni pasaportën e djalit të lindur.

gjergji 14112478701 1 - Një kosovar në Gjermani e pagëzon djalin Gjergj Kastrioti