37032747 1862635353782291 4665796232625520640 n 560x416 - Ka filluar asfaltimi i rrugës dhe rrugicave në fshatin Gaçkë

Banorët e fshatit Gaçkë i janë gëzuar shumë asfaltimit të rrugës kryesore dhe rrugicave në këtë fshat. Ata janë shprehur tejet mirënjohës ndaj Komunës së Ferizajt, që po bën rregullimin e infrastrukturës rrugore.

“Kemi pasur probleme të shumta të rrugës, ka pasur baltë dhe gjatë sezonit të dimrit, kjo rrugë ka qenë e pa kalueshme. E falënderojmë kryetarin Agim Aliu, që edhe përkundër vështirësive financiare po na mundëson që të kemi një jetë shumë më të mirë ”, është shprehur Agim Musliu, banor i fshatit Gaçkë.

Nga afër punimet në këtë rrugë i ka përcjellë edhe drejtori i infrastrukturës, Arbër Bytyqi së bashku me mbikëqyrësit e këtij projekti. Ai është shprehur se cilësia e punimeve në asfaltimin e rrugës kryesore dhe rrugicave në fshatin Gaçkë është më e mirë se sa viteve të kaluara. “Cilësia e punimeve në rrugët e fshatit Gaçkë është shumë e mirë se sa viteve të kaluara. Kjo rrugë ka një shtresë të asfaltimit, ndërsa sot po e bëjmë edhe shtresën e dytë, por po shihet që cilësia është e standardeve shumë më të larta”, ka thënë drejtori Bytyqi.

Asfaltimi i rrugëve në fshatin Gaçkë ka një kosto prej 244 mijë euro, ndërsa një gjatësi prej afër 3 kilometra.

37122056 1862635317115628 544599555325296640 n - Ka filluar asfaltimi i rrugës dhe rrugicave në fshatin Gaçkë

Përmbajtjet që i merr Ferizaj24 nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.
Ferizaj24 botohet në www.ferizaj24.info dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.