arrest 1530962811 98360051 560x347 - Një shtetas i Serbisë arrestohet në Ferizaj, u deklarua rrejshëm si person zyrtar

Dje në orët e mbrëmjes në Ferizaj, një i dyshuari mashkull nga komuniteti serb, shtetas i Serbisë, është arrestuar nga Policia e Kosovës pasi ishte prezantuar si person zyrtar.

Kjo u bë e ditur në raportin e sotëm të policisë.

I dyshuari shtetas serb është intervistuar dhe me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje.