21ae4267 11e3 4abb 9346 cfe0b6f0aa6f 560x416 - Njoftim nga KEDS për punimet në rrjet, këto vende në Ferizaj do të kenë ndërprerje të rrymës

EDS ka njoftuar se në disa vende do të ketë punime, andaj do të ketë ndërprerje të rrymës për disa orë.

Njoftimi i plotë i KEDS:

04.01.2020

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Magure do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fshatrat Magure (Kodi: 41048002) prej orës 10:00 deri ne ora 16:00

Vendet: Magure, Medvevc, Dobrajë, Rreze, Blinajë, Qylagë, Poturovc, Torinë, Poturovc dhe Gllanicë.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë, ndërrimi i izolatorëve, shtrëngimi i përçuesve dhe përforcimi i shtyllave.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10 kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Moda kodi: (40040002002) prej orës 09:00 deri në ora 21:00 .

Vendet: Rr.Latif Hasni (një pjesë).

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

06.01.2020

Punime me kërkesë të palëve treta