04d88ef8964fdf4b05c362fcc482fec41 - OVL e UÇK së në Ferizaj kërkon hetim për listat e publikuara

OVL e UÇK së në Ferizaj kërkon hetim për listat e publikuara

Përmbajtjet që i merr Ferizaj24 nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.
Ferizaj24 botohet në www.ferizaj24.info dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.