received 18111900123359561 560x416 - Për 10 muaj në Ferizaj u shqiptuan 22 gjoba mandatore

Disa ditë më parë ministri i mjedisit dhe planifikimit hapsinorë Fatmir Matoshi ka nënshkruar udhëzimin administrativ për ndëshkimin me gjoba mandatore. I cili i parasheh të gjithë që personat të cilët hedhin mbeturinat jashtë kontinjerëve apo i djegin ato do të gjobiten me gjobë prej 20 deri 100 Euro.

Për më shumë ndiqeni videon: