Policia11 560x416 - Policia zvoglon dënimet e trafikut

Të dhënat e funtit të publikuara nga policia tregojnë për ulje të madhe të numrit të tiketave të shqiptuara nga Policia e Kosovës.

Në raportin e fundit policia raportoj për vetëm 1264 tiketa të shqiptuara. Në javën e kaluar numri i tiketave shkonte deri në 1850 në ditë në vikend numri i tiketave ka rënë dukshëm. Të shtunën policia ka shqiptuar vetëm 1350 tiketa ndërsa të premten 1450 tiketa.

Përmbajtjet që i merr Ferizaj24 nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.
Ferizaj24 botohet në www.ferizaj24.info dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.