prelez banoret rregullojne fshatin duan park nga komuna video 5ded5c4ac13b41 560x416 - Prelez, banorët rregullojnë fshatin, duan park nga komuna (VIDEO)

Një pjesë toke në Prelez të Muhaxherëve në Ferizaj ka tjetër pamje pas tre muaj punë të banorëve të cilët e pastruan atë.

Më mirë duken edhe varrezat e fshatit të cilat janë rrethuar.

Këto dhe punë tjera, që kushtuan rreth 30 mijë euro, banorët i bënë me parat e tyre, njfton Klan Kosova.

Kronikë e gazetarit Drin Demiri.