Keds foto Facebook e15405028921091 - Qytetet dhe fshatrat ku do të ndërpritet rryma në tre ditët e ardhshme

KEDS ka njoftuar për orarin e ri të ndërprerjes së energjisë elektrike në qytetet dhe fshatrat e rajoneve të ndryshme të Kosovës.

Këto janë vendet që do të përballen me ndërprerje të energjisë elektrike, orari dhe arsyet.

Prishtinë

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 27.10.2018 në NS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

NS 10/04 kV Ismet Krasniqi (Kodi: 12000008127) prej orës 09:00-12:00 dhe orës 15:00 deri në ora 18:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rr. Ismet Krasniqi.

Arsyeja e ndërprerjes: Vazhdim i punimeve në projekt.

2.

Më 28.10.2018

Do të ndërprehet:

 • NS 10/0.4kV 14000002002-PARKU

dhe • •

 • NS 10/0.4kV 14000002201-SHTEPIA E MALLRAVE

prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shtëpia e Mallrave,Rr.Zahir Pajaziti (pjesërsisht), Rr.Brigada (pjesërisht),Rr.Skenderbeu(pjesërisht).

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e konsumatorit në rrjetin ekzistues.

3.

Më 27.10.2018 në TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

 • NS 10/04 kV Kodra e Trimave 4 (Kodi: 13000012057) prej orës 08:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS. Kodra e Trimave 4.

Arsyeja e ndërprerjes: Vazhdim i punimeve.

4.

Më 27.10.2018 në NS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

 • Dalja 10kV Breznica (Kodi: 15019009) prej orës 090:00 – 12:00 dhe 15:00-18:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Breznica, Kozarica dhe Barileva.

Arsyeja e ndërprerjes: Vënia në punë e trafove të reja dhe demontimi i trafove të vjetra.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 27.10.2018 në NS 35/10kV Mazgit do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Shkabaj (Kodi: 15019002) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shkabaj, Mazgit- një pjesë e Obiliqit, Reforma dhe Al Petrol.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i Largpërçuesit.

2.

Më 27.10.2018 në NS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Podujeva 5 (Kodi: 14000005) prej orës 10:00 deri në ora 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qyteti, Polonica, Lagjja Hoxheviq dhe Ballovci.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirembajtje dhe Revizion në Lp.

3.

Më 29.10.2018 në NS 35/10 kV Koliqi do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Koliq-Ballaban (Kodi: 14016002) prej orës 10:30 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Koliqi, Ballabani dhe Nishevci.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë në Lp 10kV.

4.

Më 29.10.2018 në NS 35/10 kV Fushë -Kosova do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Vragolia (Kodi: 15018007) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Vragoli, Miradi e Ulët (një pjesë), Batusa, Henci, Lagjja 29 dhe Pompa FAM GAS.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i Lp 10 kV

5.

Më 29.10.2018 në NS 220/35/10(20)kV Podujevë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Livadicë (Kodi: 14000011) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dumnicë, Shtedim, Mirovc, Livadicë dhe Dogana.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i Largpërçuesit.

6.

Më 27.10.2018 në NS 220/35/10kV Podujevë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fshatrat 2 (Kodi: 14000010) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje.

7.

Më 29.10.2018 në NS 220/35/10(20)kV Podujevë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Llausha (Kodi: 14000013) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dumnicë, Llaushë, Doberdol, Zakut, Kërpimeh, Metehi, Repë, Tashevc, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylejvicë, Brecë, Tërnavicë, Murgull dhe Marincë.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje.

8.

Më 29.10.2018 në NS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Llapushniku (Kodi: 16023003) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Llapushniku, Orllati, Negroci, Vuqaku, Xhurgjica, Shkolla LLapushnikut dhe Kleqka e re.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtja.

Prizren

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 26.10.2018 në NS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Reshtani (Kodi: 32039006) prej orës 8:00 deri në ora 10:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:

Reshtani, Therandë (një pjesë), Lagjja Bajraktari, Reshtani 1, Reshtani.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i konsumatorit: Avni Gashi N.T.P “LABI-PETROLL”-Therandë.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 27.10.2018 në NS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shirokë-Therandë (Kodi: 32000005) prej orës 10:30 deri në ora 14:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shiroka, pjesët periferike të Therandës, Rr.Reqani;

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i Largpërçuesit.

2.

Më 29.10.2018 në NS 110/10 kV Prizren 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Grnqari (Kodi: 31000009) prej orës 13:00 deri në ora 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gerqari, “Breu Petrol” Hysen Hoxha.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trasesë.

3.

Më 29.10.2018 në NS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dardania (Kodi: 31000017) prej orës 10:00 deri në ora 13:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dardania

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trasesë.

2.

Më 27.10.2018 në NS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet:

 • Dalja 10kV Hasi 2 (Kodi:30034003) prej orës 10:00 deri në ora 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lubizhda, Bregdrini, Lukia, Romaj, Kuzhnini, Dedaj, Kabashi dhe Rizam Holding.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje.

3.

Me 29.10.2018 në NS 35/10kV Pirana do te ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Dalja e Krushes (Kodi: 30034011) nga ora 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Krushë e Madhe, Krushë e Vogël, Randobravë, bizneset: Seperacioni. “10Maji”, Seperacioni. “Agimi”, Separacioni “Isa Rexhepi”, Seperacioni “Arbëria”, Seperacioni “Kag-Asfallt” dhe N.P.T “Soni-Com”.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje.

4.

Më 29.10.2018 në NS 35/10kV Dikanca do të ndërprehet:

 • Dalja 10kV Radesha (Kodi: 30037006) prej orës 10:30 deri në ora 14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Baqkë, Dikancë, Leshtan dhe Radeshë.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje.

Gjilan

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 27,28.10.2018 në NS 110/10 kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV J19 Zalli (Kodi: 63000019) prej orës 00:00 deri në ora 03:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rr. e Prishtinës- kryqi, vetësherbimi Pireva dhe tregu i automjeteve.

Arsyeja e ndërprerjes: Kontrollimi i vajit të transformatorit.

2.

Më 29.10.2018 në NS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Hogoshti (Kodi: 62000004) prej orës 10:00 deri në ora 14:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Hogoshti, Shipashnica, Poliqka dhe Xhyrishevci.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i Lp 10kV.

3.

Më 29.10.2018 në NS 110/10 kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J22 Urbane (Kodi: 63000022) prej orës 00:00 deri në ora 03:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TSB-15,TSB-SH.L.P,TSB-27,TSB-48 (Të gjitha këto trafostacione janë në Dardania I)

Arsyeja e ndërprerjes: Kontrollimi i vajit në transformator.

4.

Më 27.10.2018 në NS 35/10 kV Gjilani 1 do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Uglari (Kodi: 60060016) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kolektori, Uglari 1, 2 , Pograxh, Llofca, Doxht, Sllubica dhe Kokaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

5.

27 dhe 29.10.2018 në NS 110/10 kV Kamenica do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Ropotova (Kodi: 62000014) prej orës 10:00 deri në ora 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ropotova e Vogël, Ropotova e Madhe, Panqeva dhe Petrovci, Bozheci, Miganoci dhe Busavata.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje.

Mitrovicë

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 29.10.2018 në NS 35/10kV Shupkovc do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Shala (Kodi: 71074001) prej orës 10:30 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Reka, Tunelli i Parë, Kutllofc, Mazhiqi, Rashani, Terstena, Bare, Bajgora, Vidishiqi, Kovaqica, Kaqanolli, Rahova, Boletini, Zhazha, Vllahia, Zijaqa, Maxhera, Melenica, Dedia, Zabërgja, dhe Selaci.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trasesë.

2.

Më 27.10.2018 në NS 110/10kV Skenderaj do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Turiqevci (Kodi: 74000006) prej orës 10:00 deri në ora 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshtrat: Llaushë, Rakinicaë, Kopiliq i Epërm, Kllodernicë, Turiqefc, Buroj, Vojnik, Izbicë, Ozrim, Kopiliq i Ulët dhe Aqarevë.

Arsyea e ndërprerjes: Mirëmbajtje.

3.

Më 29.10.2018 në NS 110/10kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Stac.Hekurudhor (Kodi:73000004) prej orës 10:00 deri në ora 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shtitarica, Dalaku, Akrashticë, Pantinë, Bukosh, Taraxhë, Liqej, Balinc, Oshlan, Duboc, Galice, Beçiq, Brusnik.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje.

4.

Më 29.10.2018 në TS 35/10 kV Mitrovica II do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Shipoli (Kodi: 71075001) prej orës 10:00 deri në ora 14:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin : Fshati Shipol. Fshati Vaganic , Fshati Vernic , Fshati Pirq

Arsyeja e ndërprerjes: Mirembajtje.

5.

Më 29.10.2018 në NS 110/10kV Vushtria 2 do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Martiraj (Kodi: 73000009) prej orës 10:00 deri në ora 14:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bahri Kuqi, Bajram Imeri, Gojbule, Studime, Sfaraqak, Skrome, Bozhlan, Gumnishte dhe Begaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje.

6.

Më 29.10.2018 në TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Likovci (Kodi: 74000001) prej orës 10:00 deri në ora 14:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fsahtrat: Kryshefc, Morinë, Makermal, Polluzha, Shtuticë, Likofci i Ri, Rezallë,Tushil, Rezallë e Re, Likofci, Obri e Ulët, Murgë, Plluzhinë dhe Ticë.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje.

Ferizaj

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 27.10.2018 në NS 35/10kV Shtime:

 • Dalja 10kV Rashinca (Kodi: 41046001) prej orës 08:00-08.30 dhe 14.00-14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rashinca ,Davidovci, Muzeqina ,Vojnovci dhe Xherxhaj .

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e ormanit në NS 10/0.4kV (Kodi:41046001018).

2.

Më 29.10.2018 në TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Kosovatransi (Kodi: 40041004) prej orës 11:00 deri në ora 13:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Policia, Prokuroria, Viva Fresh, ETC, ndërtesa e TMK.

Arsyeja e ndërprerjes: Rregullimi i motorit të ndërprerësit.

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 27.10.2018 në NS 35/10 kV Kaçaniku do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Bobi (Kodi: 40043002) prej orës 10:00 deri në ora 13:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bobi, Ivaja, Kotlina, Laqi, Bushi, Pusteniku dhe Strazha.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në autostradë nga B&E

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 29.10.2018 në NS 35/10kV Shtërpca do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gotovusha (Kodi: 40044005) prej orës 10:00 deri në ora 15:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Një pjesë e Shtërrpcës te Shkolla, OSBE-ja, Biti e ulët, Biti e epërme, Shushiqë, Paloj, Gotovushë, Drekoci, Viqë, Firaj dhe Brod.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion dhe pastrim i trasesë.

2.

Më 27.10.2018 në NS 110/35/10 kV Lipjani do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Gadime (Kodi: 41000013) prej orës 10:00 deri në ora 16:00 .

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Babushi i Muhaxherëve, Gadime e Ulët, Gadime e Lartë, Vrella dhe Plitkoviqi.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirembajtja!

3.

Më 29.10.2018 në NS 35/10 KV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Caraleva (Kodi: 41046004) prej orës 10:00 deri në ora 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pjesë e Shtimes,Qesta Reqakut,Reqaku, Belinci,Caraleva Topilla, Llanisht, Devetak, Grejqevc, Zborc, Pjetereshtica, Duga dhe Karaçica.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje.

Më 29.10.2018 në NS 35/10 kV Ferizaj ll do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Ujevara (Kodi:40041011) prej orës 10:00 deri në ora 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rr. Nerodimes, Ujvara, Frigoriferi, Barakat.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtja.

Gjakova

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 27.10.2018 në NS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Skivjan (Kodi: 80080009) prej orës 10:00 deri në ora 16:00.

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bitesh, Dobrixhë, Dujakë, Firajë, Hereç, Jasiq, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Hilë (një pjesë), Osek Pashë, Plançor dhe Skivjan.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje.

2.

Më 29.10.2018 në NS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

 • Dalja 10kV Dobroshi (Kodi: 80080007) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Batusha, Berjahu, Brovina, Rr.Dedë Gjon Luli (një pjesë), Dobroshi, Hereçi, rr.Lekë Dukagjini, Molliqi, Nivokazi, Osek Hila (një pjesë), Pacaj, Rr.Pashko Vasa, Skivjani (një pjesë) dhe Stublla.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje dhe Revizion i LP dhe pastrim i trasesë.

Pejë

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 27.10.2018 në NS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Juniku (Kodi: 53000007) prej orës 10:00 deri në ora 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lloqan, Dranoc, Sllup, Voksh, Polana, Poberxh, Prilep, Rastavic, Baballoq, LA Ramadani, Junik, Jasiq dhe Gjocaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i konstruksionit dhe montimi i përçuesit.

2.

Më 27.10.2018 në NS 110/10 kV Klina do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Klinavci (Kodi: 52000002) prej orës 10:00 deri në ora 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Klinavc, Gjurgjevik i Vogël, Kërnicë, Shtupel, Bingjë, Grapc, Leskoc, Krushev e vogel, Radulloc, Pataqan, Zllakuqan, Krushevëe Madhe, Ranoc, Berkovë dhe Rudicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime për projektin “Zgjerimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2017“, LOT 12 Pejë -Gjakova për arsye të energjizimit të kthinave.

3.

Më 27.10.2018 në NS 35/10kV Klina do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Jagoda (Kodi: 52056005) prej orës 10:00 deri në ora 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Jagodë, Budisallcë, Stublla, Lutogllavë dhe Tërstenik.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i kthinave.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 27.10.2018 në NS 110/10 kV Deçani do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Lumbardhi (Kodi: 53000005) prej orës 10:00 deri në ora 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lluka e Epërme, Lluke Gecaj, Pozhari, Gllogjan, Shaptej, Lumbardh, Irzniq, Ratishe, Gramaçel dhe Mazniku.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje.

2.

Më 29.10.2018 në NS 110/10kV Peja 2 do të ndërprehet:

 • Daljes 10kV Dardania 2 (Kodi:51000004) prej orës 10:00 deri në ora 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pompa e Benzines Raushiq, Tregu Raushiq, Jasiqi2, Jasiqi1, Banja, Mulliri Jusaj, Molika- kontrolli teknik, Jakup Beqaj, Asfallti, Ideal Vokshi,Te Billepoja, Dardanija 2, Dardanija1, Dardanija7 dhe Dardania 5.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje.

3.

Më 27.10.2018 në NS 110/10kV Peja 2 do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Kastrati (Kodi: 51000007) prej orës 08:00 deri në ora 11:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja Dardania, Llozhani, Zllopeku, Poqesta, Belinca, Doberdoli, Babiqi, Pistoni dhe Sedefi.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje.

4.

Më 29.10.2018 në TS 110/10KV Peja 2 do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Loxha (Kodi: 51000008) prej orës 08:00 deri në ora 11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Loxha Qerhane, Loxha3, Loxha2, Graboc, Loxha1, Loxha e reja,Elezaj Raushiq, Raushiq Ademajt, Strellci I Ulët, Raushiq xhamija, Raushiqi ri, Raushiq, Molika, Gazmend Shabanaj, Zagerma, Lubeniq, Strellci Ulët, Lufajt, Sali Likaj, Raushiq Mahalla, Likaj, Raushiq Kulla.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje.

5.

Më 29.10.2018 në TS 110/10 kV Deçani do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Barani (Kodi: 53000002) prej orës 10:00 deri në ora 14:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Berani, Prapaqani, Berliqi, Krushevci i ri, Rashiqi, Gjocajt, Turjaka e ulet, Vranoci i madh, Vranoci i vogel, Barani i ulet, Qallapeku, Kusoriqi, Llugagjit, Buqani .

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajte.

6.

Më 29.10.2018 në NS 110/10 kV Klina do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Klinavci (Kodi: 52000002) prej orës 08:00 deri në ora 11:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Klinavc, Gjurgjevik i Vogël, Kërnicë, Shtupel, Bingjë, Grapc, Leskoc, Krushev e vogel, Radulloc, Pataqan, Zllakuqan, Krushevëe Madhe, Ranoc, Berkovë dhe Rudicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje.

7.

Më 29.10.2018 në TS 110/10(20)kV Istogu do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Dubrava – Rakoshi (Kodi: 54000006) prej orës 10:00 deri në ora 14:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Dubravë, Kovragë, Serbobran, Llukac i Thatë, Vëriq, Kërrninë, Padalishtë, Shushicë, Rakoshë, Uqë, Suhogërll dhe Cerkolez.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtja.

Përmbajtjet që i merr Ferizaj24 nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.
Ferizaj24 botohet në www.ferizaj24.info dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.