Untitled design 32 640x3201 560x320 - Stuhi dhe breshër i madh në Ferizaj

Shiu i madh dhe breshëri ka goditur sot sërish vendin tonë.
Breshëri i madh e ka kalpuar edhe qytetin e Ferizajt, ku rrugët janë bërë pothujas të pakalueshme nga rreshjet e mëdha shkruan GazetaBlic.

Ndërsa mirë nuk kanë shpëtuar as lokalet skaj rrugëve të cilat janë mbuluar nga uji i grumbulluar nga rreshjet e shiut.

Rreshje të mëdha ka pasur edhe në kryeqytet dhe pothuajse në të gjitha qytete e Kosovës.

Sipas parashikimeve moti jo stabil do të vazhdoj edhe në ditët në vijim.