Bresher ne Ferizaj 21 560x416 - Stuhi shiu e breshri në Ferizaj

Qyteti i Ferizajt është përfshirë sërish nga një stuhi e fuqishme e shiut dhe breshrit
Një qytetar ka dërguar një video-incizim, ku shihet qyteti i përfshirë nga një stuhi e madhe e shiut dhe breshrit.

Kjo nuk është hera e parë sivjet që Ferizaj përballet me rrebesh breshri.

Më 5 qershor rajoni i Ferizajt, sidomos qyteti, u përfshi nga një stuhi breshri.