fundit 560x416 - Shiu dhe rrebeshi dëmton disa objekte mobilerie në Ferizaj (Foto)

Një shi dhe rrebesh i madh që ra sot pasdite dëmtoi shumë disa objekte dhe punëtori të mobilerisë në magjistralen Prishtinë – Ferizaj.

Si shihet edhe në këto foto që ka sigurar Ferizaj24, behet fjalë për disa punëtori dhe objekte në hyrje të Ferizajit të cilat janë dëmtuar nga shiu dhe rrebeshi i pasdites së sotme.

protected 3566211510211541657753206470840909425016832n 1 - Shiu dhe rrebeshi dëmton disa objekte mobilerie në Ferizaj (Foto)

protected 3562919010211541657913210320464732773416960n - Shiu dhe rrebeshi dëmton disa objekte mobilerie në Ferizaj (Foto)