auto moti 780x439 315008153001 560x416 - 19 Qershor - Moti i ndryshueshëm, deri 29 gradë

Sot, mbi vendin tonë do të mbajë mot i paqëndrueshëm, me stuhi, kurse temperatura deri në 29 gradë.

Temperatura më e ulët do të jetë midis 14 dhe 18 gradë, kurse ajo më e larta e ditës nga 24 në 29 gradë.
Situata e pritshme biometeorologjike do të shkaktojë probleme të përbashkëta në shumicën e pacientëve kronikë. Kujdes këshillohet për personat me tension të lartë dhe sëmundje respiratore.

Do të ketë edhe reagime të mundshme meteorologjike në formën e dhimbjes reumatike dhe dhimbjes së kokës.