Parashikimi i motit për qytetin e Ferizajt përfshinë 8 dite, me të dhënat e temperaturave minimale dhe maksimale të ditës. Shiko videon: Parashikimi i motit…

Një stuhi shiu ka përfshirë Ferizajin. Erëra të fuqishme dhe shi kanë përfshirë komunën e Ferizajit. Ky mot ka përfshirë edhe tjera vende, ku dje…