This is the Moti Në Ferizaj tag.

Moti aktual dhe parashikimi i motit ne Ferizaj per 10 dite.

Parashikimi i motit për qytetin e Ferizajt përfshinë 8 dite, me të dhënat e temperaturave minimale dhe maksimale të ditës. Shiko videon: Parashikimi i motit…

Pas motit të vranët dhe me shi mbi vendin tonë, qyteti i Ferizajt është mbuluar nga breshëri. Në fotografitë e dërguara nga lexues, shihet sasia…