This is the 2Ton tag.

2Ton është këngëtar dhe autor këngësh shumë i njohur. Emri i tij i vërtetë është Arton Avdyli dhe me muzikë ka filluar të merret që kur ishte fëmije. “2 Ton” nis si një projekt i përbashkët midis Arton Avdylit dhe Astrit Avdiut, por aktualisht “2Ton” është kthyer në një projekt solo i Arton Avdylit.

Në Maj 2007, 2Ton merr pjesë në Top Fest 4 me këngën “Hau Lady”.

Në Nëntor 2007, 2Ton merr pjesë në Nota Fest 2007 me këngën “Ey Loqki”, në bashkëpunim me Tuli G.

Më datë 6 Shtator 2008, Big Bossidy publikon videoklipin “Fresh”, në bashkëpunim me 2Ton.

Në vitin 2009, 2 Ton publikon albumin “Vlersona”.

Më datë 4 Tetor 2011, 2Ton publikon videoklipin “Tjerat”, në bashkëpunim me Big Bossidy. Videoklipi u prodhua nga Think Creative.

Më datë 7 Shkurt 2012, 2Ton publikon videoklipin “Surpriza”, në bashkëpunim me GT. Videoklipi u prodhua nga Pulla.

Më datë 7 Shkurt 2012, 2Ton publikon videoklipin “Pa Dhun”.

Më datë 10 Qershor 2012, 2Ton publikon videoklipin “Na Dy”.

Më datë 17 Gusht 2012, D-Komit publikon videoklipin “Veq Un E Ajo”, në bashkëpunim me 2Ton. Videoklipi u prodhua nga Think Creative.

Më datë 29 Janar 2013, 2Ton publikon videoklipin “Fer”.

Më datë 9 Qershor 2013, 2Ton publikon videoklipin “Ku Rrin”.

Në Maj 2013, Pa Kufijt & 2Ton marrin pjesë në Top Fest 10 me këngën “Bane Ma Mire”.

Më datë 12 Shtator 2013, Ertila Koka publikon videoklipin “Beb”, në bashkëpunim me 2Ton. Muzika e këngës u punua nga 2Ton, teksti u shkrua nga Ertila Koka, 2Ton. Videoklipi u prodhua nga Max Production.

Më datë 8 Tetor 2013, 2Ton publikon videoklipin “Golden Eagle”.

Më datë 24 Dhjetor 2013, 2Ton publikon videoklipin “Kom Kalu Me Ty”.

Më datë 5 Janar 2014, 2Ton publikon videoklipin “E Di Qa Thom”. Muzika e këngës u punua nga vetë 2Ton, teksti u shkrua nga vetë 2Ton. Videoklipi u prodhua nga Urban Graphics.

Më datë 12 Mars 2014, 2Ton publikon videoklipin “Ato”, në bashkëpunim me Skivi.

Më datë 21 Qershor 2014, Ermal Fejzullahu publikon videoklipin “Emocion”, në bashkëpunim me 2Ton. Muzika e këngës u punua nga Zzap And Chriss, 2Ton, ndërsa për orkestrimin u kujdes Zzap And Chriss. Videoklipi u prodhua nga Imagine Films.

Më datë 13 Shtator 2014, 2Ton publikon videoklipin “Na Na”.

Më datë 22 Nëntor 2014, 2Ton publikon videoklipin “Qa Boj”.

Më datë 7 Shkurt 2015, 2Ton publikon videoklipin “Prej Zemres”.

Më datë 25 Mars 2015, 2Ton publikon videoklipin “24h”. Muzika e këngës u punua nga Granit Gashi, Nurteel, teksti u shkrua nga vetë 2Ton, ndërsa për orkestrimin u kujdes Massive Production. Videoklipi u prodhua nga Max Production.

Më datë 1 Maj 2015, Labi publikojnë videoklipin “Krejt Ti Fala”, në bashkëpunim me 2Ton. Me këtë këngë, Labi marrin pjesë në Zhurma Show 2015 në vitin 2015.

Më datë 1 Korrik 2015, 2Ton publikon videoklipin “Ani Nasht”. Muzika e këngës u punua nga vetë 2Ton, teksti u shkrua nga vetë 2Ton. Videoklipi u prodhua nga Imagine Films. Me këtë këngë, 2Ton u paraqit në këto festivale: Top Music Awards 2016 (2016), Zhurma Show 2015 (2015).

Më datë 12 Shtator 2015, 2Ton publikon videoklipin “Parameno”, në bashkëpunim me Dj Viper.

Më datë 18 Nëntor 2015, 2Ton publikon videoklipin “Kapi Lekt”, në bashkëpunim me Vig Poppa. Muzika e këngës u punua nga vetë 2Ton, teksti u shkrua nga Vig Poppa, 2Ton. Videoklipi u prodhua nga Onimamedia.

Më datë 6 Shkurt 2016, 2Ton publikon videoklipin “Pikë”. Teksti u shkrua nga vetë 2Ton. Videoklipi u prodhua nga Max Production.

Më datë 11 Maj 2016, 2Ton publikon videoklipin “Mu Kujtove Dje”. Teksti u shkrua nga vetë 2Ton.

Më datë 29 Qershor 2016, 2Ton publikon videoklipin “Me Mu”. Muzika e këngës u punua nga Irkenc Hyka, teksti u shkrua nga vetë 2Ton. Videoklipi u prodhua nga Max Production.

Më datë 5 Gusht 2016, 2Ton publikon videoklipin “Mos Ta Nin”, në bashkëpunim me Xhavit Avdyli. Teksti u shkrua nga vetë 2Ton.

Më datë 21 Tetor 2016, 2Ton publikon videoklipin “Diçka Tjeter”.

Më datë 30 Nëntor 2016, 2Ton publikon videoklipin “Prej Asaj Nate”. Muzika e këngës u punua nga Cruel P, teksti u shkrua nga vetë 2Ton. Videoklipi u prodhua nga Max Production.

Më datë 19 Shkurt 2017, 2Ton publikon videoklipin “Vip Zona”.

Më datë 10 Mars 2017, Samanta Karavella publikon videoklipin “Bashke”, në bashkëpunim me 2Ton. Muzika e këngës u punua nga Alandy, teksti u shkrua nga 2Ton, Filloreta Raçi (Fifi), ndërsa për orkestrimin u kujdes Alandy. Videoklipi u prodhua nga Max Production.

Më datë 29 Prill 2017, 2Ton publikon videoklipin “Tipi Jem”. Muzika e këngës u punua nga Cruel P, 2Ton, teksti u shkrua nga vetë 2Ton.

Më datë 21 Maj 2017, 2Ton publikon videoklipin “One Night”.

Më datë 28 Qershor 2017, 2ton publikon videoklipin “Urime”.

Më datë 22 Shtator 2017, 2Ton publikon videoklipin “Papi”. Muzika e këngës u punua nga vetë 2Ton, teksti u shkrua nga vetë 2Ton. Videoklipi u prodhua nga Imagine Films.

Më datë 20 Tetor 2017, 2ton publikon videoklipin “Faleminderit”. Muzika e këngës u punua nga Cricket.

Më datë 15 Dhjetor 2017, 2Ton publikon videoklipin “Mercedes-BMW”. Muzika e këngës u punua nga vetë 2Ton, teksti u shkrua nga vetë 2Ton. Videoklipi u prodhua nga Imagine Films.

Më datë 24 Dhjetor 2017, 2Ton publikon videoklipin “Ma Ka Thy”, në bashkëpunim me Ghulo. Muzika e këngës u punua nga vetë 2Ton, teksti u shkrua nga 2Ton, Ghulo.

Më datë 14 Shkurt 2018, 2Ton publikon videoklipin “100 T’Mira”. Muzika e këngës dhe teksti u shkruan nga vetë 2Ton.

Më datë 14 Prill 2018, 2Ton publikon videoklipin “1 Xhiro”, në bashkëpunim me Lindon Berisha. Muzika e këngës u punua nga Cruel P, 2Ton, teksti u shkrua nga 2Ton, Lindon Berisha. Videoklipi u prodhua nga MAX Production.

Labi ka njoftuar se do publikojë së shpejti videoklipin “Në Syt E Juaj”, në bashkëpunim me 2Ton.

Më datë 9 Qershor 2018, 2Ton publikon videoklipin “Zemra Jem”, në bashkëpunim me Labi. Muzika e këngës u punua nga Darko Dimitrov, teksti u shkrua nga 2Ton, Ghulo. Videoklipi u prodhua nga MAX Production.