utopia anija luksoze me 190 apartamente qe kushtojne nga 4 deri ne 36 milione dollare foto 560x416 - Utopia, anija luksoze me 190 apartamente që kushtojnë nga 4 deri në 36 milionë dollarë (Foto)

Të gjithë ata që i kanë xhepat e thellë dhe u pëlqen të shijojnë peizazhet e rralla duke udhëtuar me anije luksoze brenda të cilave nuk mungon asgjë, atëherë sigurisht se duhet ta provojnë udhëtimin me anijen Utopia.

Ajo është afro 300 metra e gjatë dhe është në përfundim e sipër në një port në Korenë e Jugut. Brenda saj janë 190 apartamente ku secila prej tyre kushton nga 4.4 deri në 36 milionë dollarë, varësisht nga hapësira dhe elementet që janë përdorur gjatë ndërtimit, transmeton Telegrafi.

utopia anija luksoze me 190 apartamente qe kushtojne nga 4 deri ne 36 milione dollare foto - Utopia, anija luksoze me 190 apartamente që kushtojnë nga 4 deri në 36 milionë dollarë (Foto)

Inxhinierët dhe arkitektët i kanë prezantuar disa fotografi që tregojnë se si do të duken dhomat dhe hapësirat tjera brenda kësaj anije luksoze, që konsiderohet si hotel lundrues me pishinë, kinema private dhe shumë gjëra tjerë që shumica e banorëve të botës vetëm munden t’i ëndërrojnë.

utopia anija luksoze me 190 apartamente qe kushtojne nga 4 deri ne 36 milione dollare foto 1 - Utopia, anija luksoze me 190 apartamente që kushtojnë nga 4 deri në 36 milionë dollarë (Foto)

Të gjithë ata që duan të shijojnë specialitetet e preferuara duhet t’i vizitojnë restorantet brenda anijes, si dhe kazinotë që pritet të mbledhin qindra mysafirë. Aty do të jenë edhe palestrat e fitnesit, qendra mjekësore, dyqanet, klubet e natës dhe galeria e artit.

utopia anija luksoze me 190 apartamente qe kushtojne nga 4 deri ne 36 milione dollare foto 2 - Utopia, anija luksoze me 190 apartamente që kushtojnë nga 4 deri në 36 milionë dollarë (Foto)

Ndërkaq të gjithë ata që nuk i kanë blerë apartamentet por që duan të udhëtojnë me Utopinë, mund të marrin me qira një nga 206 dhomat luksoze – duke filluar nga suitat standarde, luksoze dhe “grand” luksoze.

utopia anija luksoze me 190 apartamente qe kushtojne nga 4 deri ne 36 milione dollare foto 3 - Utopia, anija luksoze me 190 apartamente që kushtojnë nga 4 deri në 36 milionë dollarë (Foto)

Projekti për ndërtimin e Utopisë ka kushtuar rreth një miliard dollarë dhe është kryevepër e David Robb, financier i suksesshëm që është diplomuar në biznes në universitetin e Harvadit. /Telegrafi/

utopia anija luksoze me 190 apartamente qe kushtojne nga 4 deri ne 36 milione dollare foto 4 - Utopia, anija luksoze me 190 apartamente që kushtojnë nga 4 deri në 36 milionë dollarë (Foto)

utopia anija luksoze me 190 apartamente qe kushtojne nga 4 deri ne 36 milione dollare foto 5 - Utopia, anija luksoze me 190 apartamente që kushtojnë nga 4 deri në 36 milionë dollarë (Foto)

utopia anija luksoze me 190 apartamente qe kushtojne nga 4 deri ne 36 milione dollare foto 6 - Utopia, anija luksoze me 190 apartamente që kushtojnë nga 4 deri në 36 milionë dollarë (Foto)

utopia anija luksoze me 190 apartamente qe kushtojne nga 4 deri ne 36 milione dollare foto 7 - Utopia, anija luksoze me 190 apartamente që kushtojnë nga 4 deri në 36 milionë dollarë (Foto)

utopia anija luksoze me 190 apartamente qe kushtojne nga 4 deri ne 36 milione dollare foto 8 - Utopia, anija luksoze me 190 apartamente që kushtojnë nga 4 deri në 36 milionë dollarë (Foto)

utopia anija luksoze me 190 apartamente qe kushtojne nga 4 deri ne 36 milione dollare foto 9 - Utopia, anija luksoze me 190 apartamente që kushtojnë nga 4 deri në 36 milionë dollarë (Foto)

utopia anija luksoze me 190 apartamente qe kushtojne nga 4 deri ne 36 milione dollare foto 10 - Utopia, anija luksoze me 190 apartamente që kushtojnë nga 4 deri në 36 milionë dollarë (Foto)

utopia anija luksoze me 190 apartamente qe kushtojne nga 4 deri ne 36 milione dollare foto 11 - Utopia, anija luksoze me 190 apartamente që kushtojnë nga 4 deri në 36 milionë dollarë (Foto)

Përmbajtjet që i merr Ferizaj24 nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.
Ferizaj24 botohet në www.ferizaj24.info dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.