48926335 272762980081381 4818358947062743040 n 850x12021 560x416 - Aliu: Festat e qytetarëve do të jenë 365 ditë, sepse çdo ditë e punës sonë do të jetë festë për qytetarët e Ferizajt

Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim Aliu ka publikuar grafikat informuese për të arriturat në sektorët komunal në vitin 2018. Aliu ka shkruar se festat e qytetarëve do të jenë 365 ditë, sepse çdo ditë e punës në komunën e Ferizajt do të jetë festë për qytetarët e Ferizajt.

200 punë konkrete për Ferizajn dhe ferizajasit!

(cikli i grafikave informuese për të arriturat në sektorët komunal)

49061381 2104405762938581 3280282633824632832 n1 - Aliu: Festat e qytetarëve do të jenë 365 ditë, sepse çdo ditë e punës sonë do të jetë festë për qytetarët e Ferizajt

49236683 2104405856271905 3742539509942714368 n1 - Aliu: Festat e qytetarëve do të jenë 365 ditë, sepse çdo ditë e punës sonë do të jetë festë për qytetarët e Ferizajt

49380215 2104405839605240 9069421657138921472 n1 - Aliu: Festat e qytetarëve do të jenë 365 ditë, sepse çdo ditë e punës sonë do të jetë festë për qytetarët e Ferizajt

49082990 2104405902938567 6665372382456184832 n1 - Aliu: Festat e qytetarëve do të jenë 365 ditë, sepse çdo ditë e punës sonë do të jetë festë për qytetarët e Ferizajt

49348586 2104405932938564 2652068221389111296 n1 - Aliu: Festat e qytetarëve do të jenë 365 ditë, sepse çdo ditë e punës sonë do të jetë festë për qytetarët e Ferizajt

49189206 2104405986271892 5454335516453371904 n1 - Aliu: Festat e qytetarëve do të jenë 365 ditë, sepse çdo ditë e punës sonë do të jetë festë për qytetarët e Ferizajt

49099493 2104406026271888 5364450586911571968 n1 - Aliu: Festat e qytetarëve do të jenë 365 ditë, sepse çdo ditë e punës sonë do të jetë festë për qytetarët e Ferizajt

49637412 2104406059605218 7436196876103188480 n1 - Aliu: Festat e qytetarëve do të jenë 365 ditë, sepse çdo ditë e punës sonë do të jetë festë për qytetarët e Ferizajt

49187826 2104406099605214 1245858163031277568 n1 - Aliu: Festat e qytetarëve do të jenë 365 ditë, sepse çdo ditë e punës sonë do të jetë festë për qytetarët e Ferizajt

49138052 2104406176271873 2906788704351682560 n1 - Aliu: Festat e qytetarëve do të jenë 365 ditë, sepse çdo ditë e punës sonë do të jetë festë për qytetarët e Ferizajt

49089604 2104406199605204 6384305307379564544 n1 - Aliu: Festat e qytetarëve do të jenë 365 ditë, sepse çdo ditë e punës sonë do të jetë festë për qytetarët e Ferizajt

Përmbajtjet që i merr Ferizaj24 nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.
Ferizaj24 botohet në www.ferizaj24.info dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.