Screenshot 1923 800x4351 1 560x416 - Defatorja nga Ferizaj e cila u bë DJ: Njihuni me Amire Selimin

Pos sukseseve të mëdha nëpër shumë sfera, gratë në Kosovë vazhdimisht po thyejnë tabu, duke arritur që me talentin, punën dhe përkushtimin e tyre t’ia dalin më së miri dhe të mposhtin çdo lloj paragjykimi.

Një rrugë jo të lehtë e ka kaluar edhe 21-vjeçarja, Amire Selimi, nga qyteti i Ferizajt.

Natyra Kuçi e pyet të emëruarin e Kurtit për punësim të gruas, kunatës dhe nipit Ajo sot është një DJ profesionale. Thotë se muzikën e ka pasur në qejf qysh nga fëmijëria.