don phenom sjell duetin demons me cjdizz 560x416 - Don Phenom sjell duetin “Demons” me CjDizz
don phenom sjell duetin demons me cjdizz - Don Phenom sjell duetin “Demons” me CjDizz

“Demons” është titulli i këngës, në të cilën Don Phenom ka ardhur në bashkëpunim me CjDizz.

Kënga është kompletuar edhe nga ana vizuale me videoklipin e realizuar nga GhostK.

TunnaBeatz është kujdesur për muzikën, ndërsa CjDizz dhe Don Phenom e kanë shkruar tekstin.

[embedded content]

Don Phenom ka realizuar disa bashkëpunime shumë të suksesshme gjatë këtij viti.

Lexo po ashtu:

Bashkëpunimi me Taynan, “Columbiana”, i lansuar në muajin qershor rezultoi jashtëzakonisht i suksesshëm dhe deri më tani videoklipi është shikuar 27 milionë herë në YouTube.

[embedded content]

Dy javë më parë, ai erdhi me një tjetër bashkëpunim që pritet të bëhet hit. Është fjala për duetin me Encën, “Kujt po i han”.

Videoja muzikore e kësaj kënge është shikuar 3.6 milionë herë në YouTube, dy javë pas publikimit. /Telegrafi/

[embedded content]