krf e1638741055130 560x416 - KRF aktivitet me rastin e ditës së përsonave me aftësi ndryshe!

Me rastin e shënimit të ditës ndërkombëtare të Personave me Aftësi të Kufizuar Kuvendi i të Rinjve të Ferizajt ju bashkua aktivitetit ndërgjegjësues ” Koloni Artistike” në kuadër të javës së aftësisë së kufizuar me moton:
MOS MA MOHO TË DREJTËN E LËVIZJES!

Ky aktivitet u realizua në kuadër të projektit “Ofrimin e shërbimeve me bazë në shtëpi për personat me aftësi të kufizuar” si reagim ndaj COVID-19, implementuar nga Handikos Ferizaj në partneritet me Save the Children in Kosovo – financuar nga Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë.

Përmbajtjet që i merr Ferizaj24 nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.

Ferizaj24 botohet në www.ferizaj24.info dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.