Screenshot 1 76 560x416 - PDK sot zgjedh kryetarin e degës në Ferizaj, ja kush janë kandidatët (VIDEO/FOTO)

Në qytetin e Ferizajt dega e Partisë Demokratike të Kosovës (PDK) ka filluar procesin për zgjedhjen e kandidatit të ri të degës në këtë qytet.

Ferizaj24 mëson se kandidaturën për këtë post e kanë shpallur Agim Aliu dhe Valon Eshrefi.

Në këtë kuvend të pranishëm nga niveli qendror janë Haredin Kuci, Bajrush Xhemaili, Fehmi Mujota, dhe Ganimete Musliu.