Majdanozi është një bimë e paçmueshme për shumë arsye. Ndihmon në funksionin e veshkave për shkak të efekteve diuritike që ka; Ndihmon në balancimin e…

Sipas shërbimit meteorologjik ushtarak, moti parashikohet i kthjellët në mëngjes. Në mesditë dhe pasdite, në Jug e pjesërisht në qendër, parashikohen vranësira të pakta deri…