1.Bruges është një qytet i vogël dhe i qetë që ka bërë të pamundurën të ruajë historinë e tij, duke favorizuar njerëzimin. Shëtisni përmes rrugëve antike të…

Në juglindje të Shqipërisë Voskopoja është një prej fshatrave ku kultura, tradita dhe peizazhi unifikohen në mënyrë harmonike për t’i dhënë asaj vlera turistike të përhershme. Por…

Calin – fotografi që jeton në Rumani, ka bërë një projekt ajror të rrugëve të Transilvanisë. Nuk ka shumë autostrada në Rumani, por rrugët që…