Drejtori i klubit Nadir Haxhimusa dhe kryetrajneri i klubit tonë Bylbyl Sokoli i mohojn të gjitha këto spekulime të mediave rreth largimit të trenerit Bylbyl…

Sot në Institutin Kombëtar të Shëndetësisë Publike të Kosovës, shënohet Dita Botërore pa Duhan. 31 maji është Dita Botërore pa Duhan, OBSH dhe partnerët tjerë…