Shqiptaret nder shekuj

28 Nëntor, 2018 0

“Shqiptaret nder shekuj”, u quajt programi i organizuar nga qendra e gjuheve te huaja SIDI Education Ferizaj, me rastin e vitit te Skenderbeut dhe festave…