Limoni është një frut shmë kurativ i familjes së agrumeve, madje më i pëlqyeri ndër ta, për vlerat e tij të shumëfishta. Rritet gjerësisht në…

Të pasurit e një regjimi ushqimor të shëndetshëm, është thelbësor për shëndetin në përgjithësi. Fatkeqësisht njerëzit mbipeshë dhe obezë rrezikojnë më shumë nga diabeti, sëmundjet…