Parashikimi i motit për qytetin e Ferizajt përfshinë 8 dite, me të dhënat e temperaturave minimale dhe maksimale të ditës. Shiko videon: Parashikimi i motit…

Sipas shërbimit meteorologjik ushtarak, moti parashikohet i kthjellët në mëngjes. Në mesditë dhe pasdite, në Jug e pjesërisht në qendër, parashikohen vranësira të pakta deri…